Bakan Soylu: Şehit sayısı 38'e yükseldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların sayısının 38'e yükseldiğini söyledi.

Bakan Soylu: Şehit sayısı 38'e yükseldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e yükseldiğini söyledi. 

Bakan Soylu, hastanelerede 14’ü yoğun bakımda, 5’i ameliyatta toplam 155 yaralı olduğunu, saldırılarla ilgili 13 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Saldırı terör örgütü PKK’yı işaret ediyor" dedi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları:

"Dün akşamki menfur saldırıda şehadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. bunların 30'u polis memuru ve emniyet görevlisi, 7'si sivil vatandaş, bir kişinin kimliğiyle henüz tespit edilemedi.

Hastanelerde toplam 155 vatandaşımız tedavi görüyor. 

Olayın hemen akabinde daha sonrada yapılan operasyonlarla toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Fail olarak PKK'yı işaret ediyor. Olayın nasıl planlandığı, ne zaman planalandığı konusundaki çerçeve arkadaşlarımızda var.

Hem soruştuırmanın yürütülmesi hemde operasyonun devamı açısından çok fazla değerlendirmede bulunmayacağız. Milletimizin başı sağolsun. Bu menfur ve alçak saldırılar muhakkak bizleri derinleden yaralamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler