Bakan Soylu duyurdu: 31 Milyon lirasına el koyuldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda maliyetinin ne kadar olduğunu bilmemekle birlikte burada bir olayla karşı karşıyayız. Günler geçtikçe bunun etkilerinin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Şahsın bankalardaki 31 milyon lirasına el konuldu." dedi.

Bakan Soylu duyurdu: 31 Milyon lirasına el koyuldu

İçişleri Bakanı Soylu, Thodex soruşturması hakkında açıklama yaptı. Soylu, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili, "Zannediyorum 290 bin dolar civarında bir beyanda bulunmuş Arnavutluk'a girerken. Onu da biliyoruz, onu da oradan teyit ettik. Şahsın bankalardaki 31 milyon lirasına el konuldu." diye belirtti.

Soylu "Şu anda maliyetinin ne kadar olduğunu bilmemekle birlikte burada bir olayla karşı karşıyayız. Günler geçtikçe bunun etkilerinin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Tabii bu olay duyulur duyulmaz gerekli hukuki tedbirler ve ihtiyati tedbirler alındı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem