Bakan Pakdemirli açıkladı! İşte yangınlarda son durum

Bakan Pakdemirli, "6 ilde 13 orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Bakan Pakdemirli açıkladı! İşte yangınlarda son durum

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son 9 günde 44 ilde 191 yangının kontrol altına alındığı, 6 ilde 13 yangının ise devam ettiğini açıkladı. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28 Temmuz- 5 Ağustos arasındaki orman yangınları detay durumunu Twitter hesabından açıkladı. Pakdemirli açıklıklamasında, "Ormanın kahramanlarının 6 ilde 13 adet orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor. Son 9 günde ise 44 ilde 191 orman yangını kontrol altına alındı" dedi.

Yangınların detay durumuna göre ise Adana'nın Salimbeyli ilçesinde 1 yangın, Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde 2 yangın, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere, Yılanlı ve Seydikemer 7 yangın, Aydın'ın Karacasu ilçesinde 1, Isparta'nın Sütçüler ilçesinde 1 ve Denizli'nin Güney ilçesinde 1 yangın devam ediyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler