Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması! "Alt sınır yok.."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması! "Alt sınır yok.."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti'nin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunan Vedat Işıkhan şu ifadeleri kullandı;

"Asgari Ücret Tespit Komisyonu olarak aralık ayında toplantımızı gerçekleştireceğiz. Şu an teknik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Alt sınırı yok, çalışanlarımızı, işçilerimizı tüm kesimlerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Sosyal diyalog kanallarını geliştirerek, hep birlikte her iki tarafın da maksimum fayda elde edeceği şekilde uzatacağımıza inanıyorum."

5 BİN LİRA İKRAMİYE NE ZAMAN YATACAK?

Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye düzenlemesinin takvimi ile ilgili olarak, "Meclis'te süreç tamamlanır tamamlanmaz 5 bin liralık ikramiye hesaplara yatacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler