Bakan Eroğlu:’’ 78 milyonu kucaklayan bir hükümet kurulacak’’

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hiç bir ayrım yapmadan 78 milyonu kucaklayan bir hükümet kurulacağını ifade etti.AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde Kütahyalılar'ın da büyük bir destan yazdığını beli

Bakan Eroğlu:’’ 78 milyonu kucaklayan bir hükümet kurulacak’’

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hiç bir ayrım yapmadan 78 milyonu kucaklayan bir hükümet kurulacağını ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde Kütahyalılar'ın da büyük bir destan yazdığını belirterek, kendisini Kütahya'nın 5. milletvekili olduğunu ifade etti.

Eroğlu, "Dün mazbatamı aldım. Seçimlerden önce "Kütahya'yı 4-0 yapın ilk ziyaretimi Kütahya'ya yapacağım" demiştim. Bugün burada olmanın ve Kütahya'nın 5. vekili olarak bulunmanın bahtiyarlığını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben Tavşanlı, Simav ve Kütahya'nın fahri hemşehresiyim. Ama gönül bağımız yetiyor zaten. Ben Kütahya'ya gönülden bağlıyım. 1 Kasım'da büyük gayret göstererek destan yazdığınız. Türkiye'de de desten yazıldı. Ancak Kütahya 7 Haziran'a göre büyük bir artış göstererek, Türkiye genelinde 11. sıraya yükseldi. Teşkilatımızın tüm mensuplarını kutluyorum. Milletimiz durumu izledi. Milletimiz 7 Haziran sonrası koalisyonların ne kadar mahsurlu olduğunu gördü. Bir de Türkiye'nin üzerinde oyun oynandığını fark etti ve milletimiz bu oyunu bozdu. Halkımın istikrarı bozmak isteyenlere tokat gibi bir cevap verdi. Vatandaşlarımız bize yüzde 49,5 destek verdi. Bu duruma anketçiler bile şaşırdı. Milletimizle gurur duyuyoruz. Türkiye'de her 2 kişiden birisi AK Partili. Diğerleri inşallah 2019 yılı için AK Partili namzeti. Biz 78 milyonu kucaklayacağız. Tüm vatandaşlarımızı ayrım yapmadan kucaklayacağız. 78 milyonun hükümeti olacağız. 1 Kasım seçimleri için milletimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, Kütahya'ya bakanlığını ile ilgili 30 yeni yatırım müjdesi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler