Bakan Bilgin ve TİSK görüştü! Masada EYT ve asgari ücret

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve yöneticilerle bir araya geldi.

Bakan Bilgin ve TİSK görüştü! Masada EYT ve asgari ücret

Toplantıda emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konuların ele alındığı öğrenildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Bilgin, çalışma hayatındaki birçok konuyu değerlendirmek üzere TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve yöneticilerle bir araya geldi. Görüşmede, konfederasyonun ve bağlı üye sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyeleri ile üye sendikaların Genel Sekreterleri de bulundu.

GÜNCEL KONULAR ELE ALINDI 
Gerçekleştirilen toplantıda milyonlarca vatandaşın merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konularının ele alındığı öğrenildi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, TİSK’in bu konulara ilişkin görüş, öneri ve beklentilerini aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise çalışma hayatındaki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem