Bakan Albayrak’tan Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik İçin Anlamlı Mesaj

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Maçka'da şehit düşen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’i şehadetlerinin yıl dönümünde andı. Albayrak, "Milyonlarla birlikte söylüyoruz: İyi ki varsın Eren" dedi.
Bakan Albayrak’tan Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik İçin Anlamlı Mesaj

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilen Eren Bülbül için bir anma mesajı yayımladı. Bakan Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, genç şehidin fedakarlığını bir kez daha vurguladı.

"İyi Ki Varsın Eren"

Bakan Albayrak, mesajında Eren Bülbül ile birlikte aynı saldırıda kahramanca şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i de unutmadı. Albayrak, paylaşımında "Eren Bülbül'ü ve onu korumak için canını ortaya koyan Astsubay Ferhat Gedik'i şehit oluşlarının 3'üncü yılında rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Milyonlar Rahmetle Anıyor

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, teröristlerin yerini güvenlik güçlerine gösterirken çıkan çatışmada şehit düşen Eren Bülbül, hafızalardaki yerini koruyor. Bakan Albayrak, mesajını "Bugün milyonlarla birlikte söylüyoruz: İyi ki varsın Eren" sözleriyle noktaladı.

Maçka’da yaşanan acı olayın üzerinden geçen üç yıla rağmen, Türkiye’nin dört bir yanından yükselen "İyi ki varsın Eren" sesleri şehitlerin unutulmadığını bir kez daha kanıtladı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.