Babanın Kızına Haykırışı

İzmir Çiğli'de oturan Halil İbrahim Toy, eşi Gülten ve Selenay (7) ile birlikte Bayraklı'daki yakınlarının düğününe gitti. Toy ailesi, düğün bittikten sonra evlerine dönmek için otobüs durağına doğru ilerlemeye başladı.Baba Toy, Üzüm İşletmeleri Durağı'nd

Babanın Kızına Haykırışı

İzmir Çiğli'de oturan Halil İbrahim Toy, eşi Gülten ve Selenay (7) ile birlikte Bayraklı'daki yakınlarının düğününe gitti. Toy ailesi, düğün bittikten sonra evlerine dönmek için otobüs durağına doğru ilerlemeye başladı.

Baba Toy, Üzüm İşletmeleri Durağı'nda, Hasan Eser'in kullandığı belediye otobüsünü durdurdu. Bu sırada, aşırı hızlı olduğu ileri sürülen Ramadan Güler'in kullandığı belediye otobüsü, Eser'in kullandığı otobüse arkadan çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ
Çarpmanın etkisiyle anne ve babası ile birlikte otobüse binmek isteyen küçük Selenay, dengesini kaybedip düştü. Otobüsün altında sürüklenen talihsiz çocuk, feci şekilde hayatını kaybetti.

Kızını gözleri önünde kaybeden baba Halil İbrahim Toy, "Güzel kızım bizi bırakma" diyerek evladının başucunda gözyaşı döktü. Aynı kazada yaralanan anne Gülten Toy ile otobüs şoförleri Eser, Güler ve yolcu Halil İbrahim Doğan, Tepecik Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler