Baba Mağazası'nda Öldürüldü

İzmir'in Çiğli ilçesinde, 15 yaşındaki bir kız babasına ait mobilya mağazasında bıçaklanarak öldürüldü. Anadolu Caddesi'ndeki Filiz Mobilya Mağazası'nın önünde bir kızın kanlar içinde yerde yattığını görenler, polise haber verdi.Bu sırada caddeden geçen z

Baba Mağazası'nda Öldürüldü

İzmir'in Çiğli ilçesinde, 15 yaşındaki bir kız babasına ait mobilya mağazasında bıçaklanarak öldürüldü. Anadolu Caddesi'ndeki Filiz Mobilya Mağazası'nın önünde bir kızın kanlar içinde yerde yattığını görenler, polise haber verdi.

Bu sırada caddeden geçen zabıta, genç kızı hastaneye götürdü. Ancak göğsünden bıçaklanan lise 2 öğrencisi Duygu Filizöz, ne yazık ki kurtarılamadı.

'DÜŞMANIMIZ YOK'
Mobilya mağazasının sahibi baba Hüseyin Filizöz'ün, işyerine kızını bırakarak Çiğli Belediyesi'ne gittiği, bu sırada cinayetin işlendiği bildirildi.

Sorguya alınan Hüseyin Filizöz, düşmanı olmadığını söyledi. Olayle ilgili henüz bir görgü tanığı da bulunamadı. Polis, mağazada incelemeler yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler