Baba- kız geline işkence mi etti!

Polis, olaya karıştığı iddia edilen H.K.'nin eşi C.K.'nin ise arandığını bildirdi.18 yaşındaki P.U. bir yıl önce tanıştığı 24 yaşındaki A.K.'yle imam nikahı ile evlendi. Çift, A.K.'nin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladı. A.K., evlendikten bir ay sonra e

Baba- kız geline işkence mi etti!

Polis, olaya karıştığı iddia edilen H.K.'nin eşi C.K.'nin ise arandığını bildirdi.

18 yaşındaki P.U. bir yıl önce tanıştığı 24 yaşındaki A.K.'yle imam nikahı ile evlendi. Çift, A.K.'nin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladı. A.K., evlendikten bir ay sonra eşini ailesine teslim ederek, askere gitti. İddiaya göre, P.U. ile A.K.'nin ailesi arasında, anlaşmazlıklar çıkmaya başladı. H.K., bunun üzerine, dört ay önce eşi C.K. ve kızı G.K.'nin de yardımıyla gelini P.U.'yu ellerinden tavandaki bir kancaya bağlayarak kerpetenle dişlerini söktü, tecavüz edip, ters ilişkiye de girdi. P.U., yaşadıklarının ardından evden kaçarak İzmir'deki akrabalarının yanına sığındı. P.U., polise giderek eşinin ailesinden şikayetçi oldu.

P.U.'nun şikayeti üzerine H.K.'nin evine giden polis, İstanbul'a taşındıklarını öğrendi. Ancak tüm uğraşlara rağmen H.K.'min İstanbul'da nereye taşındığı belirlenemedi. Polis yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde, dün Manisa'ya gezmeye geldiklerini belirlediği H.K. ile kızı G.C.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen baba-kız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, H.K.'nin eşi C.K.'nin ise arandığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem