Aydın Doğan'dan Göktaş'a cevap

AKP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Trabzon Milletvekili Kemallettin Göktaş Trabzon'un Maçka İlçesi'nde yaptığı bir açıklamada “Doğan Medyanın sahibi, bir sabah evinden saat 06.00'da alınıp, elleri kelepçeli olarak karakola götürülürse buna hiç şaşırmam"

Aydın Doğan'dan Göktaş'a cevap

AKP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Trabzon Milletvekili Kemallettin Göktaş Trabzon'un Maçka İlçesi'nde yaptığı bir açıklamada “Doğan Medyanın sahibi, bir sabah evinden saat 06.00'da alınıp, elleri kelepçeli olarak karakola götürülürse buna hiç şaşırmam" demişti.


Kendisine yönelik bu açıklamalara Doğan Medya'nın sahibi Aydın Doğan, yaptığı açıklama ile cevap verdi. Doğan, “Diyebilme cüret ve tehdidini göstermiştir. Bildiği bir şey varsa açıklamalıdır. Şantaj yaparak korkutma ve sindirme metodu uyguluyorsa, bu hukuk devletinin cevaz vereceği bir yöntem değildir. Yok, Göktaş bunu kendi temennisi olarak dile getirmişse, o zaman Türkiye'nin bir diktatörlük rejimi ile idare edilmediğini hatırlatmak bizim görevimizdir. Göktaş'ın beklentileri ile Saddam rejimlerinin zihniyeti arasındaki şaşırtıcı benzerlik dikkat çekicidir.

Doğan Grubuna ait gazetelerde deniz feneri davasına fazla yer verilmesinden şikayetçi olan Göktaş'ın, kararı veren bağımsız Alman mahkemesinden ibret dersi alma zamanı gelmiş ve çoktan geçmiştir. Tıpkı Almanya'da kutsal değerleri adına aldatılmış insanlar gibi, AKP mensubu vicdan sahibi partilileri aldatmaya matuf bu girişimler mutlaka mahkum olacaktır.

AKP yetkililerinin son günlerde sürdürdüğü bu haksız ve asılsız suçlamalara sessiz kalınmayacak ve dokunulmazlık zırhlarına bakılmaksızın yargı önünde hesaplaşma kararlılıkla sürdürülecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem