Ayaz ailesinini mutlu günü

İstanbul Sultan Gazi Sahra Sultan Düğün sarayında gerçekleşen düğünle Özgür Ayaz ve Fatih Peker bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın kıydığı nikâha Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan,Eski Samsun Millet

Ayaz ailesinini mutlu günü

İstanbul Sultan Gazi Sahra Sultan Düğün sarayında gerçekleşen düğünle Özgür Ayaz ve Fatih Peker bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın kıydığı nikâha Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan,Eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya,Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay,Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir, KASTOB Genel Başkan Vekili Nurettin Turan, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz şahit olarak imza koydular.

Özgür Ayaz - Fatih Peker çiftinin düğün törenine çiftlerin akrabalarının yanı sıra, TDF Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ve Trabzon basın temsilcileri, çok sayıda dernek başkanı ve davetliler katıldı.Eski Samsun Müftüsü Musa Musa Uzunkaya'nın vaizi ile başlayan program, Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fatih Kanca'nın yaptığı nikâh duası ve semazen gösterileri ile tamamlandı.

2-250.jpg1-703.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler