Avşar'ın konuğu Süleyman Soylu

Başbakanı ekrana çıkardı, programdan aylar sonra söyledikleri bile olay çıkardı. Ürkekti, erkekti, kediydi derken, ortalığı bir hayli karıştıran; imaları bile köşe yazarlarınca günlerce konuşulan Avşar kızı bu kez de DP lideri Süleyman Soylu'ya tuzak kurd

Avşar'ın konuğu Süleyman Soylu

Başbakanı ekrana çıkardı, programdan aylar sonra söyledikleri bile olay çıkardı. Ürkekti, erkekti, kediydi derken, ortalığı bir hayli karıştıran; imaları bile köşe yazarlarınca günlerce konuşulan Avşar kızı bu kez de DP lideri Süleyman Soylu'ya tuzak kurdu. İşte Avşar kızının yeni muzırlığı;

TürkMax ekranında “Hülya Avşar Stüdyosu”nun bu haftaki konuğu DP lideri Süleyman Soylu olacak. Yeni muzırlıklar peşinde olan Avşar kızı, Soylu'yla Türkiye'nin en önemli gündem maddelerini konuşurken, DP'nin geleceği ve yerel seçimlerdeki medya stratejileri masaya yatırılacak. Peki Avşar, kendi stüdyosunda ağırladığı Soylu ile sadece siyaset mi konuşacak?

İşte bu konuda çok çeşitli rivayetler var. Onlardan ilki Avşar kızının DP lideri Soylu'yu ekranda fena terleteceği! Bu konuda Avşar, haftalar önce hazırlanmış. Siyasi parti lideri kimliğinin yanısıra Soylu'yu, siyasetteki imajından tutun da liderlik paremetrelerine kadar bir çok konuda, çok ciddi sorular bekliyor. "Hülya Avşar Sdütyosu" DIGITURK' TürkMax'ta saat 19'da yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem