Ateş yüreğimize düştü: 1 şehit

Saldırıda ilk belirlemelere göre araç sürücüsü hayatını kaybederken, 2 asker, 3 köy korucusu olmak üzere 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre sabah saat 08.30 sıralarında Ortaklar Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan çıkan ve içinde asker ile korucuların

Ateş yüreğimize düştü: 1 şehit

Saldırıda ilk belirlemelere göre araç sürücüsü hayatını kaybederken, 2 asker, 3 köy korucusu olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre sabah saat 08.30 sıralarında Ortaklar Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan çıkan ve içinde asker ile korucuların bulunduğu sivil kamyonet Şemdinli ilçesi istikametine seyir halindeyken Mandia Dağı mevkiinde teröristlerin saldırısına uğradı.

Teröristler tarafından açılan ilk ateşte kamyon sürücüsü Nezir İlki (24) hayatını kaybederken, 2 asker ve 3 korucunun ise yaralandığı belirtildi. Bölgeye sevk edilen güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem