Atatürk’ün yapay zeka çizimi gündeme damgasını vurdu

Sosyal medya platformlarından birinde Mustafa Kemal Atatürk'ün yapay zeka teknolojisini kullanarak vücut ölçülerinin günümüz kıyafetlerine uyarlandığı bir fotoğraf paylaşıldı.

Atatürk’ün yapay zeka çizimi gündeme damgasını vurdu

Söz konusu kare, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Yüzlerce insanın paylaşımı sonrasında #Atatürk etiketi kısa sürede TT oldu.

Gelişen teknolojiyle birlikte yapay zeka da bambaşka bir boyuta taşındı. Her geçen gün yeni bir adımın atıldığı alanda, yapay zeka ile yapılan canlandırmalar dikkat çekiyor.

KULLANICILARI MEST ETTİ
Son olarak bir sosyal medya kullanıcısı yapay zeka kullanarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizdi. Ortaya çıkan fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı. Yüzlerce kullanıcı #Atatürk etiketi altında yorumlar yaptı. Hastahg Twitter'de gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem