Ata Demirer'in Fenerbahçe şakası

Elazığ Sinema Derneği (ESİNDER) ve Çayda Çıra Derneği tarafından düzenlenen 3. Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali sona erdi. Festival kapsamında  oyuncu  Ata Demirer'e 'Kemal Sunal Onur Ödülü' verildi. Programda kısa  film  yarışması sonuçlarını okuyan su

Ata Demirer'in Fenerbahçe şakası

Elazığ Sinema Derneği (ESİNDER) ve Çayda Çıra Derneği tarafından düzenlenen 3. Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali sona erdi. Festival kapsamında  oyuncu  Ata Demirer'e 'Kemal Sunal Onur Ödülü' verildi.

Programda kısa  film  yarışması sonuçlarını okuyan sunucu Serkan Aksakal'ın birinci olan filmi yanlışlıkla üçüncü olarak anons etmesini diline dolayan Ata Demirer, ''Sunucumuz Serkan bey çok sempatik. Belgesel ödülünde birinciyi üçüncü diye çağırdı. Bir de söylediği şey güzeldi. Ne dedi? 'Biz de o kadar hata yapalım' dedi. Değil mi? Koskoca Fenerbahçe Stadında benzer bir hata yaşanmış'' dedi. Demirer'in esprisi üzerine salon kahkahalara boğuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem