Astsubay cinnet geçirdi: 1 ölü

Olayda 26 yaşındaki Murat Mortaş yaşamını yitirirken, 29 yaşındaki Osman Nuri Yıldız yaralandı. Kaçan zanlı ise polis tarafından yakalandı.Murat Mortaş, Osman Nuri Yıldız ve 33 yaşındaki Süleyman Bozkurt, emekli Astsubay V. B. ile henüz bilinmeyen bir ned

Astsubay cinnet geçirdi: 1 ölü

Olayda 26 yaşındaki Murat Mortaş yaşamını yitirirken, 29 yaşındaki Osman Nuri Yıldız yaralandı. Kaçan zanlı ise polis tarafından yakalandı.

Murat Mortaş, Osman Nuri Yıldız ve 33 yaşındaki Süleyman Bozkurt, emekli Astsubay V. B. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişinin kendisini tartaklaması sonucu, V. B. üzerindeki tabancasını çekerek ateş peş peşe ateş etti. Süleyman Bozkurt, kendini kanalın içine atarak yara almadan kurtulurken, göğsüne kurşun isabet eden Murat Mortaş olay yerinde yaşamını yitirdi, Osman Nuri Yıldız ise dizinden yaralandı.

Polis ekipleri kanal içindeki suda ve çevresinde projektör yardımıyla yaklaşık 2 saat delil aradı. Sol dizinden yaralanan Osman Nuri Yıldız ise önce Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ardından da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Mortaş'ın cesedi de otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan zanlı V. B. yakalanarak, gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem