Asrın'ın Durumu Daha İyi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde program yaptığı barın çıkışında, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından demir çubuklarla dövüldükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan rock şarkıcısı Asrın'ın durumu iyiye gidiyor.Bandırma Dr. Güven Karahan Devle

Asrın'ın Durumu Daha İyi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde program yaptığı barın çıkışında, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından demir çubuklarla dövüldükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan rock şarkıcısı Asrın'ın durumu iyiye gidiyor.
Bandırma Dr. Güven Karahan Devlet Hastanesi'nden Beyin Cerrahı Uzmanı Dr. Haluk Erdem, şarkıcının durumunun iyiye gittiğini ancak tedavisi nedeniyle en az bir ay sahnelerden uzak kalacağını söyledi. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Erdek Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip, Asrın'ın ifadesini almak istedi, ancak Asrın ifade veremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem