Aslında Trabzon'da evli ama...

21 yaşındaki Hayriye Nalyapan, telefon almak için gittiği dükkanda İsmet Kalkan'la tanıştı. 2007'de evlendiler. Kalkan, kasımda ortadan kayboldu. Kalkan hakkında 2005'ten bu yana birçoğu dolandırıcılıktan 61 dava açıldığı, Hayriye Nalyapan'la yaptığı niká

Aslında Trabzon'da evli ama...

21 yaşındaki Hayriye Nalyapan, telefon almak için gittiği dükkanda İsmet Kalkan'la tanıştı. 2007'de evlendiler.

Kalkan, kasımda ortadan kayboldu. Kalkan hakkında 2005'ten bu yana birçoğu dolandırıcılıktan 61 dava açıldığı, Hayriye Nalyapan'la yaptığı nikáhın da sahte olduğu ortaya çıktı.

ÜÇ kardeşin en küçüğü Hayriye Nalyapan, ailesi boşandıktan sonra İstanbul'da yaşayan akrabalarının yanına geldi. 2004'te telefon almak için girdiği dükkanda İsmet Kalkan'la tanıştı. Düzgün konuşan, efendi tavırlar sergileyen İsmet Kalkan'la Hayriye, 4 Eylül 2007'de evlenmeye karar verdi. Nikáh memuru, çiftin nikaha geciktiğini görünce, ertesi gün Beyoğlu Evlendirme Dairesi'ne gelip imza atmalarını istedi. İsmet Kalkan, beş gün sonra 5 Eylül 2007 tarihli evlilik cüzdanını eşine getirdi.

Bu arada, İsmet Kalkan, Hayriye Nalyapan'ın akrabası Fevzi Tekyaygil'e, telefon işinde ortaklık teklif etti. Kalkan, Kurtuluş'ta Cepland adını verdikleri dükkánı açmak için Tekyaygil'den 5 bin YTL aldı. Sonra da, hayatında kredi kartı kullanmamış Tekyaygil'e kredi kartı çıkartıp önce 1400 YTL sonrada 800 YTL nakit çektirdi.

22 Ağustos'ta Poyraz'ın dünyaya gelmesiyle ailenin İsmet Kalkan'a olan güveni daha da arttı. Kalkan birkaç ay içinde Hayriye Nalyapan'ın akrabalarından ve çevreden 50 bin YTL'ye yakın para topladı ve bu ayın başında da ortadan kayboldu. Beyoğlu Evlendirme Dairesi'ne giden Nalyapan'ın yakınları, böyle bir nikáhın hiçbir zaman kıyılmadığını öğrendi. Hayriye Nalyapan sinirle evlilik cüzdanındaki resimleri sökünce altından yüzleri silinmiş başka kişilere ait fotoğraflar çıktı. İsmet Kalkan'la ilgili 2005'ten bu yana, İstanbul, Mersin, Trabzon, Samsun ve Malatya'da çoğu dolandırıcılıktan 61 dava açıldığı, Trabzon'da da başka bir kadınla evli ve dört çocuklu olduğu da anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler