Askerleri İçin Kendini Feda Etti

Tunceli'de teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman'ın yaralı askerleri kurtarmak isterken şehit düştüğü öğrenildi.Alınan bilgiye göre, 1 Ağustosta Tunceli'nin Ovacık ilçesi sınırları içi

Askerleri İçin Kendini Feda Etti

Tunceli'de teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman'ın yaralı askerleri kurtarmak isterken şehit düştüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 1 Ağustosta Tunceli'nin Ovacık ilçesi sınırları içindeki Mercan Dağı Katırgediği bölgesinde arazi taraması yapan güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Komando Er Mehmet Kıl ve Jandarma Komando Er Murat Çömez açılan ilk ateş sonucu ağır yaralandı.

Bu sırada, yaralanan askerleri korumak için yanlarına gitmeye çalışan Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman'ın, açılan ateşte vurularak şehit düştüğü kaydedildi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Komando erler Murat Çökmez ve Mehmet Kıl ile Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman şehit olmuş, aynı çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem