Askeri Uçak Düştü

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı T-37 tipi eğitim uçağı İzmir Mordağı'nda düştü. Uçakta bulunan yüzbaşı Ahmet Kendir ve Teğmen Ersun Atılgan kazadan yara almadan kurtuldu.Uçaktaki teknik bir arızanın düşmeye sebep olduğu savunulurken Çiğli'den kalkan C

Askeri Uçak Düştü

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı T-37 tipi eğitim uçağı İzmir Mordağı'nda düştü. Uçakta bulunan yüzbaşı Ahmet Kendir ve Teğmen Ersun Atılgan kazadan yara almadan kurtuldu.

Uçaktaki teknik bir arızanın düşmeye sebep olduğu savunulurken Çiğli'den kalkan Cougar modeli helikopter ile Menderes'ten kalkan Casa tipi uçağın aramalarını tamamladığı öğrenildi. Kazdan kurtulan pilotlar helikopter ile kontrol için hastahaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler