Asker Savur'da PKK'yı kıstırdı

Mardin'in Savur ilçesine bağlı Soylu beldesi yakınlarında güvenlik güçleriyle teröristler arasında sıcak temas sağlandı.Edinilen bilgiye göre arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçlerine saat 17,30 sularında bir grup terörist ateş açtı. Güvenlik g

Asker Savur'da PKK'yı kıstırdı

Mardin'in Savur ilçesine bağlı Soylu beldesi yakınlarında güvenlik güçleriyle teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

Edinilen bilgiye göre arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçlerine saat 17,30 sularında bir grup terörist ateş açtı. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma devam ediyor. Bölgeye çok sayıda takviye birlik gönderildi.

Bu arada Savur ilçesi Başkavak köyü yakınlarında güvenlik güçleri termal kameralarla bir grup teröristi tespit etti. Bölgeye çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler