Asker Mayına Bastı

Hakkari'de terör örgütü PKK üyeleri tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu, 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 3 er ile binbaşının çocuğunun yaralandığı bildirildi.Terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı mayının, askerlerin içinde bulun

Asker Mayına Bastı

Hakkari'de terör örgütü PKK üyeleri tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu, 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 3 er ile binbaşının çocuğunun yaralandığı bildirildi.

Terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı mayının, askerlerin içinde bulunduğu sivil aracın, Durankaya beldesi ile Geçitli köyü arasındaki geçişi sırasında patlatılması sonucu, araçta bulunan ve başka bir ile atandığı için yarın Hakkari'den ayrılacak olan Merkez Komutanı Binbaşı Mustafa Çelik ile Çelik'in yerine Merkez Komutanlığı görevine atanan 1 yüzbaşı, 3 er ve Binbaşı Çelik'in çocuğu yaralandı.

Hakkari Vali Vekili Ali Hamza Pehlivan, yaralıları tedavi gördükleri Hakkari Asker Hastanesi'nde ziyaret ettiğini belirterek, Bnb. Çelik ile diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

AĞRI'DA TACİZ ATEŞİ: 1 YARALI
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde PKK'lı teröristlerce Emniyet Müdürlüğü binasına taciz ateşi açıldı.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına açılan ateşte,bitişikteki Kaymakamlık konutunda bekçi olarak görev yapan Hakan Güney yaralandı.

Sağlık durumunun ağır olduğu bildirilen Güney, Ağrı Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem