Asker arkadaşım cici annem oldu

Kim mi? Bülent Ersoy'dan söz ediyor... Canlı yayında Ersoy'un askerlik fotoğraflarını da gösterdi.Gazinocular kralı Fahrettin Arslan'ın oğlu Sacit Arslan, Star TV'de canlı yayında yaptığı açıklamalar ile Bülent Ersoy'u yine kızdıracak.Daha önce "Bülent Be

Asker arkadaşım cici annem oldu

Kim mi? Bülent Ersoy'dan söz ediyor... Canlı yayında Ersoy'un askerlik fotoğraflarını da gösterdi.

Gazinocular kralı Fahrettin Arslan'ın oğlu Sacit Arslan, Star TV'de canlı yayında yaptığı açıklamalar ile Bülent Ersoy'u yine kızdıracak.

Daha önce "Bülent Bey" dediği için davalık olduğu Diva'yla "asker arkadaşı" olduğu ortaya çıkan Arslan, birlikte çekilen fotoğraflarını da gösterdi.

HANIMEFENDİ ASKER ARKADAŞIM
Bülent Ersoy'un açtığı "bey" davasıyla ilgili ilginç bir olay aktaran Sacit Arslan, hakimle yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı:

"Bir röportajda ona "bey" demişim. Hakim, "TCK'da bir kadına erkek denilmez" deyince Hakime, "Sayın hakim bu gördüğünüz hanımefendi benim asker arkadaşım" deyince hadi gidin" dedi.

CİCİ ANNEM
Sacit Arslan bu bombanın ardından ikinci bombası da patlattı ve program sunucularını kahkahalara boğdu. Arslan, "Askerlik arkadaşım aynı zamanda da cici annem" diyerek Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem