Aşıklar Birlikte Ölüme Gitti

Alınan bilgiye göre, Yarpuz yaylası yolu İncebel mevkisindeki ormanlık alanda sumak otu toplayan bir köylü, karayolundan yaklaşık 1 kilometre aşağıda bir otomobil görünce, aşağıya inerek otomobilin yanına gitti. Otomobilde 2 ceset gören köylü, durumu heme

Aşıklar Birlikte Ölüme Gitti

Alınan bilgiye göre, Yarpuz yaylası yolu İncebel mevkisindeki ormanlık alanda sumak otu toplayan bir köylü, karayolundan yaklaşık 1 kilometre aşağıda bir otomobil görünce, aşağıya inerek otomobilin yanına gitti. Otomobilde 2 ceset gören köylü, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, 80 AP 185 plakalı otomobilin içinde 1 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğu bildirilen B.H. (20) ile A.G'nin (20) cesetlerini buldu. Yapılan incelemede, genç sevgililerin uzun süre önce öldükleri ve cesetlerinin çürümeye yüz tuttuğu görüldü. Genç aşıkların, evlenmelerine izin verilmediği için otomobili uçuruma sürerek intihar etmiş olabilecekleri belirtildi.

Kurtuluş Mahallesi'nde oturan A.G'nin (20), son olarak 1 Temmuz'da babası İ.G'den otomobiline yakıt almak için 40 YTL aldığı ve evden ayrıldığı, aynı gün saat 23.00'da B.H'nin babası İ.H'nin Göçer ailesinin evine gelerek, oğullarının kızını kaçırdığını söylediği öğrenildi. B.H'nin ailesinin de 2 Temmuz'da Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, kızlarının kayıp olduğu bildiriminde bulunduğu belirtildi.

Diğer yandan, iki gencin de bu yıl ÖSS'ye girdikleri, A.G'nin ayrıca polis okuluna girmek için sınava hazırlandığı ifade edildi. A.G'nin ailesinin, B'yi mezhep ayrılığı nedeniyle istemediği, B'nin ailesinin ise kızlarının okumasını istediği için evliliklerine onay vermediği öne sürüldü. Genç kızın, kaybolduğu gün ailesine cep telefonuyla "Beni aramayın, öldü bilin. Ben intihar edeceğim" mesajı gönderdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem