Asansörde vahşi cinayet!

LİSE öğrencisi Esra Celepkulu (17), evlerinin asansöründe 1,5 yıldır arkadaşlık tekliflerini reddettiği Sezai Karataş (19) tarafından 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, yoğun bakımdaki 18 saatlik yaşam savaşını kaybet

Asansörde vahşi cinayet!

LİSE öğrencisi Esra Celepkulu (17), evlerinin asansöründe 1,5 yıldır arkadaşlık tekliflerini reddettiği Sezai Karataş (19) tarafından 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, yoğun bakımdaki 18 saatlik yaşam savaşını kaybetti. Pendik Lisesi öğrencisi Esra Celepkulu, geçen çarşamba günü saat 14.00 sıralarında okul dönüşü Temiz Işık Sitesi'ndeki evlerine geldi. Genç kız asansöre binerken, tartıştığı Sezai Karataş tarafından dört yerinden bıçaklandı.

Saldırgan kaçarken, kanlar içinde kalan Esra, çığlıklarına koşan komşular tarafından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 saat süren ameliyattan sonra yoğun bakım ünitesine alınan Esra 18 saat sonra hayatını kaybetti. Acı haberi alan Esra'nın babası Cemalettin ve annesi Leyla Celepkulu sinir krizleri geçirdi. Hastane önünde bekleşen sınıf arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Kızının cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken "Gelinciğim babanın elinden bir şey gelmiyor. Seni nereye götürüyorlar" diyerek ağlayan Cemalettin Celepkulu'nu yakınları güçlükle sakinleştirdi. Jandarma tarafından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Sezai K. çapraz sorgusunda suçunu itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem