Asansör faciasında yeni gelişme!

Asansör faciasında gözaltına alınıp bugün adliyeye çıkarılan 11 kişiden 6'sı, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili ol

Asansör faciasında yeni gelişme!
Asansör faciasında gözaltına alınıp bugün adliyeye çıkarılan 11 kişiden 6'sı, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 
Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili olarak bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen 6 kişi için savcı tutuklama istedi.
 
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda sorgusu tamamlanan 6 şüpheli, tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
 
Akşam saatlerinde Emniyet'den adliyeye sevk edilen asansör firması Geda Major'un ortaklarından Orhan Demirel ile Torunlar GYO Muhasebe Müdürü Metin Karakoç, Şantiye Şefi Önder Türksoy, asansör teknikerleri Adem Akyıldız ve Turgay Dalgıç'ın sorgusu ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem