Artvin'de iftar gerginliği!

Artvin’in Hopa İlçesi’nde vatandaşlara iftar vermek için hazırlık yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) 10 kişilik ekibi, ilçeyi terk etmelerini isteyen grubun saldırısına uğradı. Olayda 5’i polis 9 kişi yaralandı, İHH ekibinden bi

Artvin'de iftar gerginliği!

Artvin’in Hopa İlçesi’nde vatandaşlara iftar vermek için hazırlık yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) 10 kişilik ekibi, ilçeyi terk etmelerini isteyen grubun saldırısına uğradı. Olayda 5’i polis 9 kişi yaralandı, İHH ekibinden bir kişi havaya 5 el ateş açtı.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Hopa’nın Cami Meydanı’nda gerçekleşti. İHH’ye ait 10 kişilik bir ekip, bu akşam iftarda yemek vermek için vakfa ait TIR’ı meydana park etti. Gün içinde İHH’nin çalışmalarının anlatıldığı broşürler dağıtan gruba, öğleden sonra bazı kişiler tepki gösterdi. Saat 15.30 sıralarında da İHH’nin faaliyetlerini benimsemediklerini söyleyen ÖDP ve Halkevleri’ne mensup yaklaşık 50 kişi, TIR’ın çevresinde toplanarak gruptan ilçeyi terk etmelerini istedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem