Artık alkol yasak

Yolcuların çoğunluğu uygulamayı olumlu karşılarken, bazıları ise yasağa ilişkin, "Olsa da olur, olmasa da olur" yorumunda bulundu.YHT'nin Ankara-İstanbul hattı alkol hizmeti bulunmadan faaliyete başlarken, Ankara-Konya hattındaki alkol satışı ise bir süre

Artık alkol yasak

Yolcuların çoğunluğu uygulamayı olumlu karşılarken, bazıları ise yasağa ilişkin, "Olsa da olur, olmasa da olur" yorumunda bulundu.

YHT'nin Ankara-İstanbul hattı alkol hizmeti bulunmadan faaliyete başlarken, Ankara-Konya hattındaki alkol satışı ise bir süre önce yasaklanmıştı. Yaklaşık 6 yıldır hizmet veren Ankara-Eskişehir hattında da son alınan yasak kararının ardından, YHT'nin bütün seferlerinde alkol satışı yasaklanmış oldu. YHT restoranlarını yöneten şirket yetkilileri, dün yaptıkları açıklamada talep eksikliği nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Eskişehir Tren Garı'nda yasağa ilişkin değerlendirme yapan YHT yolcularının büyük bir kısmı, bahse konu yasaktan memnun olduklarını söylerken, kimileri ise "Olsa da olur, olmasa da olur" ded. Bazı yolcular da yasağa karşı çıktı.

"BEN KARARI OLUMLU KARŞILIYORUM"

YHT ile Ankara'dan Eskişehir'e gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise yaptığı değerlendirmede, kararı olumlu karşıladığını kaydetti. Vatandaşlardan gelen taleplere dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çeken Koca, "Benim anladığım kadarıyla firma, talep olmaması doğrultusunda böyle bir karar almış. Zaten hızlı trende yolculuklar çok kısa sürüyor. Biraz önce de biz Ankara'dan 80 dakikada geldik. Hakikaten bilgisayarımızda ancak birkaç haber okuyabildik. Dolayısıyla ben kararı olumlu karşılıyorum. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere dikkat etmek gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem