Arman, bana bel altından vurdu!

Kanaltürk'teki 'Gecenin Rengi' programına konuk olan Rahşan Gülşan, köşe yazarlarının kendi köşelerinden bir başka köşe yazarı ile girdiği tartışmaların genel anlamda eğlenceli olduğunu söyledi. "Eğer tartıştığın insan gerçekten eğlenceli biriyse ve fikir

Arman, bana bel altından vurdu!
Kanaltürk'teki 'Gecenin Rengi' programına konuk olan Rahşan Gülşan, köşe yazarlarının kendi köşelerinden bir başka köşe yazarı ile girdiği tartışmaların genel anlamda eğlenceli olduğunu söyledi.

"Eğer tartıştığın insan gerçekten eğlenceli biriyse ve fikir tartışabiliyorsan eğlenceli olabiliyor" diye konuşan Gülşan, Hıncal Uluç ile tartışmalarını örnek gösterdi.

Gülşan, "Hıncal Uluç ile paslaştık bu metrobüs projesiyle ilgili. Çok eğlenceli. Çünkü sen bir kinaye yaptığında o da sana karşılık veriyor. Ama karşımdaki insan küfretseydi bundan rahatsız olurdum. Ayşe Arman'ın bana köşesinden seks tavsiye etmesi beni çok rahatsız etti mesela. Biraz bel altı oldu bu. Benim fantezilerimin olmadığını söyledi falan. Elimden geldiği kadar yumuşatmaya çalıştım ama bu kadarını da sevmiyorum" diye konuştu.

Köşe yazarları arasındaki atışmanın işin bir parçası olduğunun altını çizen Rahşan Gülşan, köşesinin adı olan 'X Large Rahşan' isminin 'bel altı' vurmak için bir malzeme aracı yapıldığına işaret etti ve
"Benim köşem benim ismim oldu. Polemiklerde bel altı vurulacaksa hemen X-Large Rahşan diyorlar. Bir kaç defa cümle içinde geriliyor mutlaka. Hoşuma gitmiyor pek ama insanı yıpratan bir şey değil" dedi.

Kaynak: Televizyongazetesi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler