Armağan Ersoy'dan Özür Diledi

İzmir Sahilevleri'nde, Pelin Taşçı isimli bayanla bir restoranda görüntülenen Armağan Uzun, eşi ünlü sanatçı Bülent Ersoy'dan ve kızın ailesinden özür diledi.Basın mensuplarının karşısında bir kağıda yazdığı açıklamayı okuyan Armağan Uzun, gazetecileri su

Armağan Ersoy'dan Özür Diledi

İzmir Sahilevleri'nde, Pelin Taşçı isimli bayanla bir restoranda görüntülenen Armağan Uzun, eşi ünlü sanatçı Bülent Ersoy'dan ve kızın ailesinden özür diledi.

Basın mensuplarının karşısında bir kağıda yazdığı açıklamayı okuyan Armağan Uzun, gazetecileri suçladı. Pelin Taşçı isimli bayanın önceden tanıdığı bir arkadaşı olduğunu ifade eden Armağan Uzun, "Sizler önceki hayatımdan kopmamı istiyorsunuz.

Değişik fotoğraflar ve görüntülerle, beni ve Bülent Hanım'ı yıpratmak istiyorsunuz. Nikahını bile Türk örf ve adetlerine uygun yapan birisi sizce bunu yapar mı? Bu olayda incinen Bülent Ersoy ve arkadaşımın ailesinden özür dilerim" dedi.

Armağan Uzun, "Eşimi çok seviyorum, şöhret gömleğini ben bu evlilikten sonra giydim. Benim bundan önce de bir hayatım vardı. Bu arkadaşlarımla daha önce görüşüyordum her şey çok güzeldi fakat bazıları mutluluğumuzu bozmak istedi, emellerine ulaşmak istedi" diye konuştu. Görüntüleri izlediğini belirten Uzun, eşinin kendisine güveninin sonsuz olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem