Arınç'ı böyle protesto ettiler

Halkevci Kadınlar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, sözlerine tepki göstermek amacıyla eylem düzenledi. Kızılay Güvenpark’ta toplanan Halkevci Kadınlar, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın sözlerine karşılık olarak kahkahalı eylem yaptı. Halkevci Kadınların

Arınç'ı böyle protesto ettiler
Halkevci Kadınlar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, sözlerine tepki göstermek amacıyla eylem düzenledi.
 
Kızılay Güvenpark’ta toplanan Halkevci Kadınlar, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın sözlerine karşılık olarak kahkahalı eylem yaptı. Halkevci Kadınların yaptığı eyleme tepki gösteren bir vatandaş ise ‘Daha ne kadar rahat olabilirsiniz’ dedi. Güvenpark’ta toplanan gruba tepki gösteren vatandaş bir polis tarafından uzaklaştırıldı. Arınç’ın sözlerine tepki göstermek amacıyla toplanan kadınlar, bir kağıda çizmiş oldukları kadın figürünün dudaklarını rujla boyadı. Yapılan basın açıklamasının ardından Halkevci Kadınlar olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler