Annesini öyle bir bıçakladı ki!

Manisa'nın Köprübaşı İlçesi'nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 27 yaşındaki Şenol D., 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde, annesi 57 yaşındaki Fadime D.'yi önce bıçakladı ardından da boğazını keserek öldürdü. 5 YAŞINDAKİ OĞLUNU UYANDIRDIOla

Annesini öyle bir bıçakladı ki!

Manisa'nın Köprübaşı İlçesi'nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 27 yaşındaki Şenol D., 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde, annesi 57 yaşındaki Fadime D.'yi önce bıçakladı ardından da boğazını keserek öldürdü.

5 YAŞINDAKİ OĞLUNU UYANDIRDI

Olay bugün 03.00 sıralarında meydana geldi. Eşinden boşanan, işşsiz olan ve psikolojik sorunları bulunduğu için bir süre tedavi görerek ilaç kullanan Şenol D. sabaha karşı oğlu M.D.'yi uyandırarak bayramlık elbiselerini giydirdi.

SENİNLE KURBAN KESECEĞİZ

Şenol D., oğlunun polislere anlattığına göre, “Seninle kurban keseceğiz diyerek” onu diğer odada uyuyan babaannesi Fadime D.'nin yanına getirdi. Şenol D., annesini oğlunun gözleri önünde önce bıçakladı, ardından da boğazını keserek öldürdü. Daha sonra annesinin elbiselerini çıkaran Şenol D., onu tavana astı, kafa derisini yüzmeye çalıştı, kulaklarını kesti, gözlerini oydu.

ATATÜRK ANITI'NA SELAM DURDU

Oğlunun gözleri önünde işlediği korkunç cinayetin ardından üstünü değiştiren, ellerini yıkayan Şenol Durmuş, oğluyla beraber meydandaki Atatürk Anıtı'nın önüne giderek selam durdu, sela okudu.

EVDE KURBAN KESTİM

Sonra da Köprübaşı Polis Karakolu'na giden Şenol D.'nin memurlara evde kurban kestiğini söyledi. Şenol D.'yi ve oğlunu yanlarına alarak evlerine giden polisler korkunç manzarayla karşılaştı. Şenol D. gözaltına alınırken, Fadime D.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İKİ AYDIR İLAÇLARINI KULLANMAMIŞ

Cinayetin işlendiği sırada evli kızı Havva Ç.'nin evinde olduğunu belirten baba Zekeriya D., oğlunun psikolojik sorunları olduğunu, bir süre tedavi gördüğünü, son iki aydır da kendisine verilen ilaçları kullanmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem