Anne Emretti Yeğen Katletti

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'nde 8 gün önce Ercan Görür İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Hasan Ocak kafasına taşla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Annesinden 50 kuruş alarak bakkala gittikten sonra kaybolan Ocak'ın öldürülmesi il

Anne Emretti Yeğen Katletti

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'nde 8 gün önce Ercan Görür İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Hasan Ocak kafasına taşla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Annesinden 50 kuruş alarak bakkala gittikten sonra kaybolan Ocak'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturma başlatan Sultanbeyli Asayiş Büro ekipleri ilk önce aileyi yakın takibe aldı. Küçük Hasan'ın babası İlyas, annesi Feruze Ocak başta olmak üzere bütün aile yakınları polis merkezine çağrılarak ifadeleri alındı.

Ocak Ailesi'nin evine sık sık gelerek akşamları kaldığı belirlenen ölen Hasan'ın teyzesinin oğlu 23 yaşındaki İsmail Aslan'ın çelişkili ifade vermesi polisi şüphelendirdi. Polis, oto hırsızlık suçundan cezaevinde yatan ve kısa bir süre önce tahliye olan Aslan'ı serbest bırakarak takibe aldı. Küçük çocuğun aranma ve sonrasında cenazesine da katılan İsmail Aslan, çapraz sorguya çekildi.

İsmail Aslan, dün sabah saatlerinde Sultanbeyli Adliyesi'ne sevk edildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Uğur Gökkoyun tarafından sorgulanan Aslan, suçunu itiraf ederek, Hasan'ın annesi ve kendisinin de teyzesi olan Feruze Ocak ile bir süredir ilişkisi olduğunu, cinayeti de anne Ocak'ın isteği üzerine işlediğini iddia ettiği öğrenildi.

Savcıya cinayeti anlatan Aslan'ın, “Feruze, bana, Hasan'ın durumuzdan haberi olduğunu ve bir şekilde ortadan kaldırmamızı istedi. Çocuğa para vererek bakkala gönderdi. Ben de Hasan'ı, gezdirme bahanesiyle motosikletime bindirerek ormanlık alana götürdüm ve kafasına taşla vurarak öldürdüm'' şeklinde anlattığı öğrenildi. Aslan, “Birinci derecede yakınını hunharca öldürmek'' suçundan, tutuklandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem