Ankara Yine Karıştı

Bir oturma bankının altında bulunan siyah bir paket nedeniyle polis bölgeyi emniyet kordonuna aldı.Bir oturma bankının altında bulunan siyah bir paketin bomba olabileceği endişesiyle yapılan ihbarın ardından polis bölgeyi emniyet kordonuna aldı. Aynı saat

Ankara Yine Karıştı

Bir oturma bankının altında bulunan siyah bir paket nedeniyle polis bölgeyi emniyet kordonuna aldı.

Bir oturma bankının altında bulunan siyah bir paketin bomba olabileceği endişesiyle yapılan ihbarın ardından polis bölgeyi emniyet kordonuna aldı. Aynı saatlerde emniyet şeridiyle kapatılan alanın bitişiğinde bulunan İnsan Hakları Anıtı önünde 12 Eylül askeri darbesini protesto etmek için bazı demokratik kitle örgütleriyle sendikalara üye gruplar da toplanmaya başladı. Meraklı kalabalığın ve 12 Eylül'ü protesto eden grupların toplanmasına engel olunmazken civarda bulunan kafelerin de boşaltılmadığı gözlendi. Polis, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bomba uzmanlarının bölgeye gelerek inceleme yapmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem