Alican Ataoğlu için site oluşturuldu

Gürcistan’ın Zestafoni şehrinde bordo-mavi isimli lokanta işletirken 19 Haziran 2007’de gece yarısı 5 alkollü Gürcü vatandaşı ile çıkan tartışmanın büyümesi üzerine meydana gelen kavga sonucu tutuklanan Alican Ataoğlu için sevenleri bir internet sitesi ol

Alican Ataoğlu için site oluşturuldu

Gürcistan’ın Zestafoni şehrinde bordo-mavi isimli lokanta işletirken 19 Haziran 2007’de gece yarısı 5 alkollü Gürcü vatandaşı ile çıkan tartışmanın büyümesi üzerine meydana gelen kavga sonucu tutuklanan Alican Ataoğlu için sevenleri bir internet sitesi oluşturdu

 

Gürcistan’ın Zestafoni şehrindeki Rustavi cezaevinde tutuklu bulunan Trabzon Arsinli Alican Ataoğlu, için kurulan http://alican.ataoglu.net/ adresinde şu ifadelere yer verildi: “Trabzonlu Ali Can Ataoğlu. Gürcistan’da kendi isletmesinde baskın yapanlara direnen ve bir kişinin bıçaklandığı olayla ilgili olarak 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon'un Arsin ilçesinden Cevdet Ataoglu, çocukları ile birlikte gittikleri Gürcistan'ın Zestafoni ilinde açtıkları lokantada 19 Haziran 2007 tarihinde bir yaralama olayı oldu. 5 kişilik alkollü Gürcü'nün gece kapalı olduğu halde zorla lokantaya girmesi sonucu çıkan kavgada bir Gürcü'nün bıçakla hafif yaralanması neticesinde yapılan haksiz ve taraflı yargılamada Ali Can Ataoğlu (21) ve Koksal Yıldız (35) adli Türk vatandaşları 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldılar. 3 yıldan beri uygunsuz şartlarda tutuklu bulunan Türk vatandaşlarından Ali Can Ataoğlu sedef hastası olup halen zehirli mantar ve ikinci derecede verem teşhisi ile tedavi görmektedir. Gürcistan'da tedavisi uygunsuz koşullarda cezaevi revirinde yapılmaya çalışılmaktadır. Ailesinin yaptığı başvurularda kendisine hükümetler bazında siyasi bir irade ile ancak netice alınabileceği bildirilmiştir. Siz Sayın Cumhurbaşkanımızdan Türk Kardeşimiz Alican Ataoglu’nun ülkesine dönmesi için yardım etmenizi istiyoruz... Teşekkürler. T.C Vatandaşı”

Sitede gerekli alanlar doldurulup Cumhurbaşkanlığı internet sitesine mesaj gönderilme özelliği bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem