Alâaddin Yüksel emekliliğini istedi

1993-1996 yıllarında Trabzon Valiliği görevinde de bulunan Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, emekliliğini isteyerek görevinden ayrıldı.Trabzon'da görev yaptığı 1993-1996 yıllarında Trabzon'a yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran, aynı zamanda eşinin de T

Alâaddin Yüksel emekliliğini istedi

1993-1996 yıllarında Trabzon Valiliği görevinde de bulunan Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, emekliliğini isteyerek görevinden ayrıldı.

Trabzon'da görev yaptığı 1993-1996 yıllarında Trabzon'a yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran, aynı zamanda eşinin de Trabzonlu olması nedeniyle Trabzon'a olan ilgisini ve sevgisini her fırsatta dile getiren Vali Yüksel, emekliliği nedeniyle valilik çalışanlarına veda mesajı yayınladı. 2010 yılında göreve başladığını belirten Vali Yüksel, emekliliği talep etmesi nedeniyle görevden ayrıldığını söyledi. 

Çalışma arkadaşlarını teşekkür eden Vali Yüksel’in veda mesajı şöyle: “Ankara’da görevde bulunduğum süre içerisinde; aziz Ankaralılar başta olmak üzere yönetişim ve işbirliğinin seçkin örneklerini veren saygıdeğer Ankara milletvekilleri, 4. Kolordu Komutanlığı ve Ankara Adliyesi, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile siyasi partiler il başkanlıkları, mesleki teşekküller, baro ve odalar ile borsalar, birlikler, kooperatifler, vakıf ve dernekler ile yazılı ve görsel basın ile Ankara radyoları tarafından esirgenmeyen ilgi, destek ve müzaheret bahtiyarlığım için vesile olmuştur. Devletime sadakatle sürdürdüğüm 42 yıla yaklaşan hizmet sürem içerisinde her yönetim kademesinde aldığım görevler, yüksek bir sorumluluk ve eksilmeyen heyecanlarla adeta bir bayrak yarışı biçiminde tezahür etmiştir. Onur ve gurur ile yüreğimde taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti hizmet bayrağının sınırsız heyecan, üstün görev ve sorumluluk anlayışı içersinde taşınmasında, devlet ve milletimizin samimiyetle kucaklaştırılmasında bilhassa özen ve gayret gösterdim. Hizmetlerimin icrasında; açık ve adil olmaya, herkesin hak ve hukukunu korumaya gayret ettim. Başkent Ankara’da görevim esnasında aziz Ankaralıların en yüksek seviyede sağladığı toleransa da bilhassa müteşekkirim. Ankara’nın, dünya şehri hedeflerine yönelik yürütülen hizmet ve faaliyetlerin vatandaşlarımızın beklentilerini de içine alacak bir bütünlük içerisinde, bundan sonra daha da ileri bir seviyeye ulaştırılması en büyük temennimdir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem