AKP'li belde başkanı öldü

Ailesi Kayseri'de oturan ve Devecipınar beldesinde de evi bulunan Eroğlu'nun pazartesi günü Kaşseri'den ayrıldığı belirtildi. Kayseri'deki yakınlarının Yozgat'ta, beldedeki yakınlarının da Kayseri'de olduğunu düşünerek arayıp sormadığı Mustafa Eroğlu'nun

AKP'li belde başkanı öldü

Ailesi Kayseri'de oturan ve Devecipınar beldesinde de evi bulunan Eroğlu'nun pazartesi günü Kaşseri'den ayrıldığı belirtildi. Kayseri'deki yakınlarının Yozgat'ta, beldedeki yakınlarının da Kayseri'de olduğunu düşünerek arayıp sormadığı Mustafa Eroğlu'nun Kayseri'deki ailesi, Eroğlu'na cep telefonundan ulaşamayınca durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma, Eroğlu'nu, beldeye geldiğinde kaldığı evinde bu sabah yatağında ölü olarak buldu.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Eroğlu'nun odada bulunan kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirtildi. AKP Belde Başkanı Eroğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem