Akaryakıtta fiyat artışı iptal edildi!

Uluslararası piyasalarında yaşanan dalgalanma yurt içinde de hareketliliğe yol açtı. Son indirimlerle 20 liranın altına düşen benzin ve motorine bu gece zam gelmesi bekleniyordu.

Akaryakıtta fiyat artışı iptal edildi!

Akaryakıta gelecek olan zamma göre benzine 62 kuruş, motorine ise 1,02 TL fiyat artışı öngörülüyordu.

Ancak sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre, depremin yol açtığı olumsuzluk sebebiyle beklenen zam iptal edildi.

AKARYAKIT ZAMMI İPTAL
Geçtiğimiz motorin fiyatlarında toplam 2,33 kuruşluk gerileme yaşandı. Böylelikle motorin geçtiğimiz yıldan bu yana en büyük düşüşü kaydederek benzinden daha ucuz hale geldi. Bununla beraber benzinde yaşanan 1,36 kuruşluk indirim fiyatı 20 liranın altına düştü.

Sektör temsilcilerinde alınan bilgilere göre, yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 62 kuruş, motorin grubunda 1,02 TL fiyat artışı bekleniyordu.

Ancak son gelen bilgilere göre akaryakıtta yapılması planlanan zam iptal edildi. Sektör kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, depremin yol açtığı olumsuz etki nedeniyle akaryakıta zam uygulanmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem