AK Parti'den yaşam odası teklifine ret

CHP'nin madenlere yaşam odaları kurulmasına ilişkin verdiği önerge, AK Parti oyları reddedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik CHP'lilerin yaşam odalarıyla ilgili teklife katılmadığını söyledi.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki torba yasa g

AK Parti'den yaşam odası teklifine ret

CHP'nin madenlere yaşam odaları kurulmasına ilişkin verdiği önerge, AK Parti oyları reddedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik CHP'lilerin yaşam odalarıyla ilgili teklife katılmadığını söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki torba yasa görüşmeleri sırasında, CHP'li vekiller madenlerde yaşam odasının zorunlu hale getirilmesinin de yasaya dahil edilmesi için verdiği önerge kabul edilmedi.

CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Az önce komisyonda maden ocaklarında yaşam odaları kurulmasına ilişkin önerge verdik. AKP'nin samimiyetini göreceğiz."Bakan madenlerde yaşam odalarının kurulması ile ilgili önergemize katılmadığını söyledi. Daha ne diyelim. Birazdan da AKP oylarıyla reddedilir" ifadelerini kullandı.

Müslim Sarı, önergenin reddedildiğini böyle duyurdu:" Ve beklenen oldu. Maden ocaklarında yaşam odaları kurulmasına ilişkin verdiğimiz önerge AKP oylarıyla reddedildi. Çok şaşırmadık doğrusu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem