AK Parti’de seçimler öncesi 3 yeni atama!

AK Parti, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde İzmir, Karabük ve Karaman il başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. 

AK Parti’de seçimler öncesi 3 yeni atama!

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 44 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen gerek Cumhurbaşkanı gerek ise 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirmek üzere tercihini yapacak.

Kritik seçimler öncesinde milletvekili adaylarını belirlemek için yoğun çaba sarf eden partiler ayrıca çalışmalarına da devam ediyor. İttifak görüşmelerini sürdüren ve seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti’de yeni atamalar gerçekleşti.

AK Parti’de seçimler öncesi 3 yeni atama!

3 İLDE BAŞKAN DEĞİŞTİ
Daha önce birçok ilde yeni atamalar gerçekleştiren AK Parti İzmir, Karabük ve Karaman il başkanlarına yeni isimleri atadı. İzmir İl Başkanlığı'na Muhammet Bilal Saygılı'nın, Karabük İl Başkanlığı'na Ferhat Salt'ın ve Karaman İl Başkanlığı'na Murat Öztürk'ün getirildiği belirtildi.

Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlara bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edilirken, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem