AK Parti’de deprem bölgesindeki 4 ile kritik atama!

AK Parti depremden etkilenen Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Hatay il başkanlıklarına yeni isimleri atadı. Eski il başkanlarına teşekkür edilen açıklamada yeni isimler gece saatlerinde duyuruldu.

AK Parti’de deprem bölgesindeki 4 ile kritik atama!

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde enkaz kaldırma işlemleri sürüyor. Milyonlarca vatandaş deprem bölgesini terk ederken yaklaşan seçimler öncesinde bölgede siyasi faaliyetler de yürütülüyor.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ve 35 gün kalan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçiminde dikkat çeken bir atama yapıldı. Liste faaliyetlerinin sürdüğü AK Parti’de il başkanlıklarına yeni isimler getirildi. Daha önce birçok yeni ismin ataması yapılan illere depremden etkilenen 4 il de eklendi.

AK Parti’de deprem bölgesindeki 4 ile kritik atama!

DEPREM BÖLGESİNDEKİ 4 İLE ATAMA
AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentlerdeki 4 il başkanlığına atama yaptı. Adıyaman İl Başkanlığı'na vekaleten Emrah Erkan Bulucu, Kilis İl Başkanlığı'na vekaleten Mehmet Metin Karakuş, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na vekaleten Ali İhsan Delioğlu ve Hatay İl Başkanlığı'na Mehmet Öntürk getirildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler