AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Cumhurbaşkamıza söz verdim..."

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon'da ilçe adaylarını tanıtıyor.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, programda yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Kendisini milletine ve davasına adamış olan kutlu lider Cumhurbaşkanımızın bu hizmet yolculuğunda görev almak en büyük bahtiyarlık vesilesidir. Ülkemizin içinden geçtiği bu tarih sürecinde yeniden ayağa kalkın Türkiye, yarınlarda altın harflerle yazılacak.

Tıpkı Cumhurbaşkanımıza yapıldığı gibi bizlerin de önü kesildi. Bununla, siyasete girerek mücadele etmek kararlılığı ile yola çıktık. Görevler aldık. Partiyi kuranlardan Allah razı olsun. Zor zamanlarda mücadele etmek kıymetlidir. Çeşitli görevlerde bulunduk. Ortahisar'da kurucu belediye başkanlığı görevi aldım. 2 dönem bu hizmet kervanında bulunduk.

Makamlar gelip geçecek. İnşallah yeni dönemde de aynı anlayışla devam edeceğiz ama köklerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Kuruluş aşamasındaki sıkıntıları unutmayacağız. Mustafa Cumhur'u, Niyazi Sürmen'i unutmayacağız. Onlar gibi hizmetleri olan herkese rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Bu şehrin bir evladı olarak bu şehirde doğmuş ve büyümüş bir kardeşiniz olarak, inşallah sizlerin desteğiyle ve büyük güçle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile güzel hizmetlere devam edeceğiz.

Murat Zorluoğlu başkanımızla güzel işler yaptık. Aynı anlayışla devam edeceğim. Aldığım hizmet bayrağını, onunla istişare ederek yapılması gereken projeler konusunda aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Projeler tamamlanacak. Bunlar bizim işimiz. Kararlıyız ve yaparız. Çünkü arkamızda Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz var.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kararı bize tebliğ edildiği anda Murat Zorluoğlu başkanımla konuştuk. Aynı sözüyle söylüyorum."5 sene güzel bir birliktelik içinde çalıştık. Güzel işlere imza attık. Adaylığını yürekten tebrik ediyorum. İnşallah yakıştığı şekliyle vazifeyi size devredeceğim ama 31 Mart'a kadar da elimden geldiği kadar seçilmeniz için çalışacağım" dedi.

Cumhurbaşkanımıza derece için söz verdim. Trabzon'da derece denince akla şampiyonluk gelir. Evvelki sene 8. kez şampiyon oldu. Geçen sene Cumhurbaşkanımızı seçtik. İnşallah 31 Mart'ta Trabzon2u büyükşehirler arasında şampiyon yapacağız. Bunun sözünü verdim. Diyeceksiniz ki, neye güvendin ve bu sözü verdin? Bütün ilçelerimize güvendim. 31 Mart'ta sandıkları patlatıp tulum çıkarmayı Allah bize nasip etsin. Ondan sonrası da inşallah iş bizde. El ele verip güzel hizmetler yapacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler