Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bilişim personeli alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bilişim personeli alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bilişim kadrosunu güçlendirmek amacıyla bünyesine dahil edeceği 45 sözleşmeli bilişim uzmanı için ilana çıkıldığı duyuruldu.

Çeşitlenen teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilmek adına, alanında uzmanlaşmış profesyonellerin bakanlık bünyesindeki kritik görevleri üstlenecekleri belirtiliyor.

Yayımlanan ilan, Resmi Gazete'de yer almakla birlikte; yazılım, veri mimarlığı, sistem ve ağ yönetimi, siber güvenlik gibi alanlarda pozisyonlar mevcut. Adaylar arasından seçim yapılırken sözlü ve uygulamalı sınav yöntemlerinin tercih edileceği açıklandı.

Adaylar, başvurularını 24 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Bakanlık, süreç boyunca güncel bilgilendirme ve duyurularını kendi resmi internet sitesi ve Kariyer Kapısı portalı üzerinden yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, sözlü, uygulamalı yöntem ile 4 yazlım mimarı, 1 kurumsal veri mimarı, 5 kıdemli yazılım uzmanı, 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ uzmanı, 2 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 kıdemli CBS yazılım uzamanı, 1 kıdemli veritabanı uzmanı, 1 kıdemli devops uzmanı, 2 kıdemli iş analisti, 8 iş analisti, 7 kıdemli yazılım uzamı, 3 devops uzmanı, 2 sistem uzamanı, 1 CBS yazılım uzmanı, 1 bilgi güvenliği uzmanı, 1 ağ uzmanı ve 1 veri merkezi uzmanı olmak üzere toplamda 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem