Ahmet Ali Kuru; "Hayal vadetmiyoruz"

Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ali Kuru; "Hayal vadetmiyoruz"

AK Parti Yomra İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı ve 3 dönem ilçe yönetim kurulu sekreterliği yapan AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nu tebrik etti. 

KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM

“Trabzon’a önemli hizmetleri olacağına inanıyorum” diyen Kuru, “Van’da neler yaptığını herkes tüm Türkiye gördü ve örnek gösterdi” dedi.
Yomra’ya neden aday olmak istediğinin altını çizen Ahmet Ali Kuru, “ Yomra’nın artık daha yaşanılabilir, daha ferah bir yaşam merkezi olması için önemli projeler hazırladık. Yomra hızlı şehirleşmenin getirdiği avantajları içine sindirirken beraberinde bazı sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunları çözümü noktasında elimden kendi yaşadığım ilçeme hemşerilerimize katkı sunacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.

SOSYAL ANLAMDA EKSİKLİKLER VAR

Ahmet Ali Kuru, “Yomra bugüne kadar çok sağlıklı yönetilmedi. Bazı yatırımları çekti ama bu beraberinde alt yapı sorunlarını getirdi. 
Özellikle Kaşüstü Mahallemizde alt yapı sorunu çevre sakinlerini çok yoruyor ve etkiliyor. Yomra ilçe merkezinde ise çevresel ve sosyal anlamda önemli eksiklikler var. Yomra daha güzel olmalıdır. Yomralı hemşerim herseyini en iyisine layıktır. İnsanların sosyal alanlara daha fazla ihtiyaçları var. “ diye konuştu.

HAYAL SATANLARDAN DEĞİLİM

Kuru, “Uzun yıllar devlet kademelerinde görev almış biri olarak tecrübelerimle Yomra’yı daha güzel bir ilçe haline dönüştürmek hayalimdir. Bu hayalimi sevgili Yomralı kardeşlerimle gerçekleştirmek istiyorum. Bu başkaları gibi hayal satanlardan değiliz. Gerçekçi yaklaşıp  ve yapılabilirliği olan projelerle Yomra’nın sorularını çözmek istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem