Ağaoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü!

17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve hakkında bazı işlerinin yürütülmesi karşılığında TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddiaları ortaya atılan işadamı Ali Ağaoğlu bu iddialara sert tepki gösterdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 17 Aralık süre

Ağaoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü!
17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve hakkında bazı işlerinin yürütülmesi karşılığında TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddiaları ortaya atılan işadamı Ali Ağaoğlu bu iddialara sert tepki gösterdi.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 17 Aralık sürecinde, inşaat sektörünün ve kendisinin günah keçisi seçildiğini ve bu nedenle gözaltına alındığını belirterek, imar artışı karşılığı TÜRGEV'e arsa bağışladığına ilişkin iddiaları yanıtladı.
 
Hürriyet gazetesinden Sadi Özdemir'in haberine göre Ağaoğlu, "Eğer böyle ibra arsa verildiyse verenin anasını, alanın anasını, verdi diye söyleyenin anasını…" dedi.
 
Bu iddiaların çok konuşulduğu günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun da iddiaları seslendirdiğini hatırlatan Ağaoğlu şöyle konuştu:
 
"Benim açıklamalarımdan sonra Sayın Kılıçdaroğlu telefon açtı ve benden özür diledi. Ben orada imar planı karşılığında ne para ne de arsa verdim. Bunu, tapudan çıkarmak çok kolaydır. Bırakın tapuyu bir arsa satarken, devrederken belediyede emlak vergisi borçları ödenir orada kayıtları vardır."
 
KADİR BAŞKANI ŞİKAYET ETTİM
Ben de sayın başbakanımızla bir toplantıda karşılaşınca Kadir Bey'i şikâyet ettim. Açıkça ‘2 senedir burasının imarı çözülemiyor' dedim. ‘Bir yatırımcı için 2 sene beklemek milyonlarca dolar yatırıp beklemek çok yanlış' dedim. Kanuni haktır. Eğer belediye, 3 ay içinde işinizi halletmezse bir üst makam olan bakanlığa müracaat edersin. Ben de müracaat ettim. Planımızı yaptırdım ve beni bu nedenle gözaltına aldılar. Tek suçum işimi takip etmekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler