Afrin'de son durum: Halk 18 teröristi teslim etti

Afrinde 61. günde halk 18 teröristi teslim ederken Türk özel kuvvetler askerleri ve Özgür Suriye Ordusu rejim sınırına yaklaştı.

Afrin'de son durum: Halk 18 teröristi teslim etti

TSK, bu sabah Twitter hesabından dokuz köyde 18 teröristin daha Afrin halkı tarafından Türk askerlerine teslim edildiğini duyurdu.



Twitter mesajında, "Afrin halkı her zaman olduğu gibi Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında. Dün Afrin'de teslim edilen 3 teröriste ilave olarak, 9 köyde 18 terörist muhtarlar ve halk tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edildi" denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hacıhasanlı Köyü'nde bulunan dört adet basma düzenekli el yapımı patlayıcının görüntülerini paylaştı. Patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi.

Afrin kent merkezinin güneyindeki köylerin dün alınmasıyla Türk özel kuvvetler askerleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurları rejim sınırına yaklaşmış oldu. Bugün Beşar Esad'a bağlı birliklerin bulunduğu Halep'in kuzeyine kadar ilerlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem