Afgan Hostesler Tarkan'a Hayran

Tatilini ABD'de geçiren Tarkan, dün New York'tan geldiği Atatürk Havalimanı'nda Afgan hayranlarıyla karşılaştı. Afganistan Havayolları'nda çalışan türbanlı iki hostes, Dış Hatlar Terminali'nde gördükleri Tarkan ile fotoğra çektirip, imza aldı. Türkçe konu

Afgan Hostesler Tarkan'a Hayran

Tatilini ABD'de geçiren Tarkan, dün New York'tan geldiği Atatürk Havalimanı'nda Afgan hayranlarıyla karşılaştı. Afganistan Havayolları'nda çalışan türbanlı iki hostes, Dış Hatlar Terminali'nde gördükleri Tarkan ile fotoğra çektirip, imza aldı. Türkçe konuşan hostesler Tarkan'ı çok sevdiklerini söylediler.

Sevgilisi Bilge Öztürk ile birlikte Türk Hava Yolları'na ait uçakla dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Tarkan, her zaman olduğu gibi havaalanında yoğun ilgiyle karşılaştı. Tarkan'ın çevresini saran hayranları arasında bu kez türbanlılar da vardı.

Afganistan Havayolları'nda görevli Saliha Amiri ve Muzhegan Zamari adlı hosteslerin birlikte fotoğraf çektirmek istemesinden mutlu olan sanatçı, hosteslerin Afganistanlı olduklarını öğrenince çok şaşırdı. "Beni tanıyor muydunuz?" diye soran Tarkan, Türkçe konuşan hosteslerden, "Evet, sizi çok iyi tanıyoruz. Çok meşhursunuz. Bizde sizi çok seviyoruz" yanıtını aldı.

Afganistan'da konser

Tarkan, gazetecilerin, "Afganistan'da konser vermeyi düşünür müsünüz?" sorusuna, Afganistan ve Irak'tan konser teklifi geldiğini belirterek "Ama oralar zor yerler. Güvenlik sağlanamayabilir. Biz buralarda takılalım ama şalvarımı giyip peçemi takıp oralarda dans etmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler