Affedildi Ama Affetmedi

İzmit'te 1988 yılında ilk eşini tabancayla vurarak öldürdüğü için cezaevine giren Aydoğan Öner, kamuoyunda 'Rahşan affı' olarak bilinen şartlı salıverilme yasasından yararlanarak tahliye edildikten sonra Güneş Kahyaoğlu ile tanıştı. Birlikte yaşayan çifti

Affedildi Ama Affetmedi

İzmit'te 1988 yılında ilk eşini tabancayla vurarak öldürdüğü için cezaevine giren Aydoğan Öner, kamuoyunda 'Rahşan affı' olarak bilinen şartlı salıverilme yasasından yararlanarak tahliye edildikten sonra Güneş Kahyaoğlu ile tanıştı. Birlikte yaşayan çiftin, şu anda 1 yaşında olan bir de çocukları dünyaya geldi.

BACAĞINDAN VURDULAR

Uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen Öner, önceki gün sevgilisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çeken adam, kadını başından vurarak öldürdü. Silahıyla kaçmaya çalışan Aydoğan Öner, olay yerine gelen polisler tarafından bacağından vurularak yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem