AFAD duyurdu: Akşam saatlerinde korkutan deprem meydana geldi

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi; sarsıntı bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.
AFAD duyurdu: Akşam saatlerinde korkutan deprem meydana geldi

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre, sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Sumbas Merkezli Sarsıntı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 25 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 21:44'te Merkez üssü Osmaniye'nin Sumbas ilçesi olan bir deprem kaydedildi. Yerin altına meydana gelen sarsıntının büyüklüğü 4.2 (Ml) olarak açıklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.